top of page

hetteam

Team en visie

Om dit event te doen slagen, sloegen we met vzw PRoost en DDK De Keten Verhuur de handen in elkaar. Maar wie zijn we nu precies?

Wel, we zijn drie koppels uit Kapelle-op-den-Bos die hier geboren of getogen zijn en allen met een warm gevoel naar hun dorp kijken.  Tijdens onze jeugd genoten we van de vele evenementen en het ons-kent-ons-gevoel dat bestond binnen onze gemeente. Jaren later willen we nu ook zelf onze bijdrage leveren om opnieuw op zoek te gaan naar datzelfde gevoel van vertrouwdheid met onze dorpsgenoten en onze gemeente. We besloten daarom vzw PRoost op te richten.

 

PRoost staat voor Public Relations Oost (-Kapelle-op-den-Bos) en vat onze bezieling perfect samen in die zin dat we willen inzetten op de sociale relaties en interacties binnen ons dorp. Dit door gezellige activiteiten en evenementen te organiseren waarin we fier kunnen klinken op ons dorp en kunnen vieren wat het allemaal te bieden heeft: Proost, Kapelle! Symbolisch genoeg, stond de wieg van de meesten onder ons, ook aan de oostkant van de vaart: PR & Oost: PRoost was geboren!

 

Als vzw willen we mensen uitnodigen om binnen een gezellig kader met elkaar in contact te treden maar ook met wat onze gemeente allemaal te bieden heeft op sociaal, cultureel, … vlak. Naast onze aanwezigheid op enkele lokale initiatieven, wilden we al onze doelen graag samenbrengen binnen een sfeervol zomerconcept langs de Kapelse vaartkant: Bar Bascule. Daarnaast willen we ook zelf iets teruggeven aan onze gemeente door enkele lokale doelen te steunen. Hierover vinden jullie meer op onze pagina ‘lokale doelen’.

Met de tapcontainers en andere materialen van DDK De Keten Verhuur hadden we ook onmiddellijk de basisbenodigdheden om van start te gaan bij Bar Bascule. Meer info over de verhuurmogelijkheden bij DDK De Keten Verhuur vind je op de website deketenverhuur.be.

Een drukke tent als Bar Bascule draai je met zes vrienden natuurlijk niet alleen. Elk seizoen kunnen we rekenen op de hulp van tal van jobstudenten en vrijwilligers. Velen van hen waren al vrienden maar ook nieuwe gezichten met een hart voor sociale evenementen en voor Kapelle-op-den-Bos komen ons telkens vervoegen. Samen vormen we een hecht en vrolijk team dat jullie met plezier bedient.

LCR-1-7957.jpg
Nadiya Lazareva
PaulienHuyghe_220717_DSC02895.jpg
Leen
Verhoeven
PaulienHuyghe_220729_DSC03521.jpg
elke van campenhout
PaulienHuyghe_220729_DSC03604.jpg
KEvin
de doncker
PaulienHuyghe_220729_DSC03560.jpg
sten
van den eede
PaulienHuyghe_220815_DSC07659.jpg
jan
kennis
bottom of page