top of page
DSC_8345.jpg

Ons concept

Ons concept

Gezelligheid en uitnodigen tot contact staat helemaal centraal binnen zomerconcept Bar Bascule. We richten ons hierbij voornamelijk op de Kapellenaar zelf en op wat ons dorp te bieden heeft: qua gezellige plekjes, qua handelaars en producten, qua verenigingen en talenten, etc.

Op de unieke, vergeten locatie van de oude zeilclub, langs de waterkant van Kapelle-op-den-Bos,  willen we jullie niet enkel een loungebar aanbieden. We voorzien er ook een strandje waar de kinderen zich kunnen uitleven op de houten speelelementen en de volwassenen kunnen wegdromen in een comfortabele strandstoel. Hoewel we vele elementen van ons dorp onder de aandacht willen brengen, dwingen de huidige omstandigheden ons om een aantal van onze ideeën te laten varen.

 

Anders dan sommige andere zomerconcepten willen we vooral inzetten op een rustgevend kader waar oog is voor genieten, voor ontspanning, voor zelfontplooiing en voor verbinding. Zo willen we in samenwerking met lokale partners verschillende evenementen en activiteiten organiseren, voorbeeld: yoga-sessies bij de ochtendzon of fitness om vol energie aan je dag te beginnen. We willen jullie laten kennismaken met de bieren van hobbybrouwers uit eigen dorp en jullie oren verwennen met optredens van lokaal muzikaal talent.

 

Bar Bascule wil ook een ruimte bieden waar lokale handelaars hun aanbod extra in de kijker kunnen zetten en lokale verenigingen hun passies kunnen delen. Daarnaast willen we een wandel- en fietsroute aanbieden langs de gezelligste plekjes van onze gemeente. Ook voor boottochten proberen we te onderhandelen om een mooi aanbod uit te werken. 

bottom of page