top of page
118806951_152155049856319_5774636641182345893_n.jpeg
Team en visie

Om dit event te doen slagen, sloegen vzw PR_oost en DDK De Keten Verhuur de handen in elkaar.

Vzw PR_oost werd opgericht door vrienden die geboren en getogen zijn in Kapelle-op-den-Bos, die allen met een warm gevoel naar hun dorp kijken.  Tijdens onze jeugd genoten we van de vele evenementen en het ons-kent-ons-gevoel dat bestond binnen onze gemeente. Jaren later willen we zelf onze bijdrage leveren om opnieuw op zoek te gaan naar datzelfde gevoel van vertrouwdheid met onze dorpsgenoten en onze gemeente.

 

PR_oost staat voor Public Relations Oost (-Kapelle-op-den-Bos) en vat onze bezieling perfect samen in die zin dat we willen inzetten op de sociale relaties en interacties binnen ons dorp. Dit door gezellige activiteiten en evenementen te organiseren waarin we fier kunnen klinken op ons dorp en kunnen vieren wat het allemaal te bieden heeft: Proost, Kapelle! Symbolisch genoeg, stond de wieg van de meesten onder ons, ook aan de oostkant van de vaart: PR & Oost: PRoost was geboren!

 

Als vzw willen we mensen uitnodigen om binnen een gezellig kader met elkaar in contact te treden maar ook met wat onze gemeente allemaal te bieden heeft op sociaal, cultureel, … vlak. Naast onze aanwezigheid op enkele lokale initiatieven, wilden we al onze doelen graag samenbrengen binnen een sfeervol zomerconcept langs de Kapelse vaartkant: Bar Bascule. Daarnaast willen we ook zelf iets teruggeven aan onze gemeente door enkele lokale doelen te steunen. Hierover vinden jullie meer op onze pagina ‘lokale doelen’.

bottom of page